Menü Bezárás

ISMERKEDJ MEG STARTUPJAINKKAL!

Nézd meg, kikkel dolgozunk együtt!

 

Az Aeriu kereskedelmi forgalomban kapható drónokra optimalizált szoftvert fejleszt, amely megkönnyíti a leltárazást a nagy, ipari raktárakban. Ezzel a megoldással 30%-al gyorsabb, olcsóbb és környezetkímélőbb a leltározási folyamat.

Sokszor a személyzet, a munkaidő és a gépek optimalizálása nem segít alkalmazkodni a változó piaci környezethez vagy a vásárlói igények folyamatos alakulásához, pedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalat piacvezetővé váljon.

https://www.aeriu.co/

 

A Fastrrr egy egyedülálló és innovatív, mesterséges intelligencián alapuló teljesítményanalízis megoldás vitorlázók számára.

A startup által kidolgozott megoldás a vitorlázni vágyók tanulási folyamatát, illetve a vitorlázó versenyzők/edzők munkáját segítő innovatív telemetriai rendszer, amely a hajó és a környezeti tényezők folyamatosan változó értékeit rögzíti és valós időben elemzi.

https://www.fastrrr.com/

 

A HeatVentors innovatív technológiát kínál a hőenergia tárolására fázisváltó anyagok alkalmazásával. A koncentráltabb tárolásnak köszönhetően a konkurenciához képest 90%-al csökkentette a tároló térfogatát, 20-50% közötti energiamegtakarítást érve el, mindezt 2-5 év közötti megtérüléssel.

“Küldetésünk, hogy hatékony és környezetbarát megoldást találjunk a hőenergia-tárolással kapcsolatban felmerülő problémákra…”

https://www.heatventors.com

 

A Respray célja az aeroszolos palackok jelentette veszélyes hulladék termelés csökkentése, amit a palackok sokszori újratölthetőségével és egy káros hajtógáz mentes technológia alkalmazásával tesznek lehetővé. 

Mi abban hiszünk, hogy a környezetvédelem akkor lehet sikeres, ha olyan megoldásokat kínálunk az embereknek, melyekkel minimális kompromisszummal csökkenthetik a saját környezeti lábnyomukat.

https://www.respraysolutions.com/

A Rollin egy vezeték nélküli töltő rendszereket fejlesztő startup ami kifejezetten az elektromos roller gyártó, szolgáltató cégeknek, valamint ipari parkoknak nyújt megoldást. A jelenlegi megoldáshoz képest, a Rollin automatizált töltési technológiája közel 60% tudja csökkenteni a töltés költségeit.

Budapesti egyetemistákként többször használtuk az elektromos rollermegosztó rendszerek eszközeit…Töltőállomás rendszerünk töltési infrastruktúrát alakít ki, mely az üzemeltetési költségeket csökkenti…

https://www.rollindocking.com/

A Pharma Monitoring Technologies Kft. csapata innovatív okos szenzorokat fejleszt a gyógyszer- és élelmiszeripar számára, melyek maximálisan kielégítik a legmagasabb szintű elvárásokat a gyártás nyomonkövetése érdekében.

Fejlesztésükkel “minimalizálni szeretnék annak a kockázatát, hogy a betegekhez alacsony hatékonyságú készítmények kerüljenek.”

https://www.pharmamontech.com

A Water MiniLab csapata automata és költséghatékony vízelemző műszerek kifejlesztésén dolgozik, mellyel a szennyvíz különböző paramétereinek nyomon követését teszi lehetővé.

Ez az ipari optimalizáláson túl környezeti okokból is különösen fontos, hiszen az ellenőrizetlenül kiengedett szennyvíz káros hatással lehet az élővilágra.

Termékünkkel a legfontosabb küldetés számunkra, hogy a környezet védelméhez sikeresen hozzájáruljunk. A költséghatékonyságnak köszönhetően műszereink szélesebb körben is lehetővé teszik a vízelemzéseket…”